motoGP

  • Latest News

    Rossi: Να φύγει από την Ducati ο Lorenzo!


    Ο «Γιατρός» φαίνεται να καταλαβαίνει την κατάσταση του πρώην ομόσταυλού του, δίνοντας του μάλιστα συμβουλές ακόμα και να… φύγει από την Ducati! 


    Σίγουρα, πολλοί συγκρίνουν τον Jorge Lorenzo με τον Valentino Rossi στην παρούσα φάση, μιας και οι δύο βίωσαν περίπου την ίδια κατάσταση μετά την μεταγραφή τους με την Ducati: Μεγάλη πτώση απόδοσης και έλλειψη νικών, παρά τα πρωταθλήματα που προηγήθηκαν.

    Ο Rossi λοιπόν προέβη σε δηλώσεις προς τον πρώην ομόσταυλο και αντίπαλό του, εκφράζοντας αρχικά την κατανόησή του«Είναι μια δύσκολη κατάσταση επειδή αυτό είναι πολύ εκνευριστικό, από όσο ξέρω και εγώ, πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου και να βρεις κίνητρο. Ο Jorge είναι ένας πολύ δυνατός αναβάτης και στην Jerez θα τα πάει καλύτερα, αλλά για το μέλλον, δεν ξέρω.»

    Ο Rossi δεν δίστασε να συμβουλέψει μάλιστα τον Lorenzo να «κοιτάξει αλλού και να πάει αλλού, αν θέλει να πετύχει»! Έδωσε μάλιστα ένα ακόμα «σημάδι» ότι ο Lorenzo ίσως πάει στην Suzuki μετά το τέλος της σεζόν, καθώς η μοτοσυκλέτα «θα τον βοηθήσει με την συμπεριφορά της στις στροφές», λέγοντας ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το νιώσει ο ίδιος.

    Από ότι φαίνεται λοιπόν, τα πάντα δείχνουν την… έξοδο του Lorenzo από την Ducati! Θα γίνει  όντως;


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Rossi: Να φύγει από την Ducati ο Lorenzo! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top