motoGP

  • Latest News

    Έρευνα: Να με ποια μοτοσυκλέτα είσαι…πιο sexy!


    Αν θέλετε να ανεβάσετε την… θελκτικότητά σας άμεσα, αυτή την μοτοσυκλέτα πρέπει να αγοράσετε! Δείτε τι λέει η έρευνα…


    Σήμερα, με τον ωμό όγκο των δεδομένων πληροφορίας που είναι διαθέσιμος, οι έρευνες μπορούν να έχουν…κάθε λογής μορφή. Αυτή την φορά, μιλάμε για μια αγγλική έρευνα από μια επιχείρηση του χώρου της μοτοσυκλέτας, η οποία ρώτησε άτομα και των δύο φύλων, ελεύθερα από 18 ετών και άνω, σχετικά με το ζήτημα «Μοτοσυκλέτα και sex appeal».

    Συγκεκριμένα, το 32% των ερωτηθέντων απάντησε ότι θα έκρινε έναν άνθρωπο με βάση το όχημά του, ενώ το 10% είπε ότι το όχημα θα παίξει σοβαρό ρόλο στην απόφαση, αν ο ερωτηθείς θα έβγαινε με το συγκεκριμένο άτομο.

    Στο δεύτερο σκέλος της έρευνας, τα υποκείμενα ρωτήθηκαν τι μοτοσυκλέτα θα ήθελαν να δουν στο  άτομο ενδιαφέροντος, με το 32% να απαντά «κάτι sexy» και το επόμενο 29% να δηλώνει: «κάτι γρήγορο». Ποιες όμως είναι  οι μοτοσυκλέτες που ξεχώρισαν;
     

    Λοιπόν, η μοτοσυκλέτα με την οποία φαίνεσαι πιο sexy από ποτέ, είναι η…Ducati 1299 Superleggera, ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα κατάφεραν να αναδειχθούν, οι MV Agusta F3 RC και η ΚΤΜ 1290 Superduke R. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι επόμενες δύο μοτοσυκλέτες –Vincent Black Shadow και Brough Superior SS100 είναι μοτοσυκλέτες του 1948 και του 1925 αντίστοιχα!
     

    Αν λοιπόν νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα boost στο σεξαπίλ σας, μια Ducati είναι μάλλον η μοτοσυκλέτα που χρειάζεστε!


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Έρευνα: Να με ποια μοτοσυκλέτα είσαι…πιο sexy! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top