motoGP

  • Latest News

    Φωτ: Το νέο φέρινγκ της Yamaha Στη μοτοσυκλέτα του Rossi


    Στο χτεσινό επίσημο τεστ των ομάδων της μεγάλης κατηγορίας στο Brno της Τσεχίας, η Yamaha είχε ένα καινούργιο φέρινγκ για δοκιμές.

    Αυτό το τέσταρε μόνο ο Valentino Rossi, μιας και ο Maverick Vinales δεν μπήκε στην πίστα λόγω του πόνου που έχει στον ώμο του από την πτώση της Κυριακής.

    Ο Rossi, αφού δοκίμασε το νέο φέρινγκ, δεν έμεινε ικανοποιημένος, λέγοντας ότι και στον επόμενο Αγώνα - στην Αυστρία - θα έχει την ίδια μοτοσυκλέτα που είχε στην Τσεχία.

    Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπουμε αυτό το νέο φέρινγκ της Yamaha.

    Ενδιαφέρον έχει το μπροστινό φτερό, το οποίο έχει μικρύνει μάλλον για να επιτρέπει σε περισσότερο αέρα να κρυώνει το ελαστικό.

    Ο τομέας των ελαστικών είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουν πάρα πολύ τα εργοστάσια. Ενδεχομένως αυτός να είναι ένας τρόπος για ν’ αυξάνεται η αντοχή του.

    Αυτό είναι άλλωστε που θέλουν όλοι: αποδοτικά ελαστικά που να κρατάνε περισσότερο.

    Ενδιαφέρον έχουν και τα δυο τεράστια «σαν μουστάκια» άκρα που ίσως να λειτουργούν υποστηρικτικά, ίσως να έχουν διαφορετικό ρόλο.

    Όπως και να ‘χει, είναι ένα ακόμα βήμα στην εξέλιξη των αεροδυναμικών βοηθημάτων πριν το 2019, όταν οι κανονισμοί θα γίνουν περισσότερο αυστηροί για τα φέρινγκ.


    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Φωτ: Το νέο φέρινγκ της Yamaha Στη μοτοσυκλέτα του Rossi Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top