motoGP

  • Latest News

    Ανανεωμένο: Η γνώμη των οδηγών Για την ακύρωση του Αγώνα


    Jorge Lorenzo«Οι προβλέψεις έπεσαν μέσα κι έβρεχε όλη μέσα σήμερα. Με τη βροχή επιβεβαιώθηκε ότι η άσφαλτος μαζεύει νερό. Στο τέλος αποφασίσαμε να ακυρωθεί ο Αγώνας, διότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή διεξαγωγή του Grand Prix».

    Marc Marquez«Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί ποτέ. Η ασφάλεια ήταν πρώτο μέλημα όλων. Ένας από εμάς είναι ήδη στο νοσοκομείο. Έβλεπα τους οπαδούς υπομονετικά να περιμένουν. Θα ήταν ωραίο να τους επιβραβεύαμε, αλλά κάποιες φορές είναι προτιμότερο ν’ αντιδρούμε ψύχραιμα».

    Cal Crutchlow«Είμαι χάλια που δεν καταφέραμε τελικά ν’ αγωνιστούμε στον εντός έδρας Αγώνα μου. Καθυστερούσαμε όλη μέρα, αλλά στο τέλος αποφασίστηκε ότι δεν ήταν ασφαλές να γίνει ο Αγώνας. Λυπάμαι για τους θεατές και για όσους ήρθαν να με στηρίξουν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο επόμενο GP».

    Johann Zarco«Περιμέναμε για πολύ ώρα μήπως και σταματήσει η βροχή για να έχουμε λιγότερο νερό στην πίστα. Συνήθως αγωνιζόμαστε στη βροχή και σήμερα δεν ήταν πολύ δυνατή. Όμως προφανώς έχουν κάνει λάθος με τη νέα άσφαλτο. Γλιστρούσε, είχε σαμαράκια και μάζευε νερό. Επειδή ακριβώς είχε μαζέψει πολύ νερό, δεν γινόταν ν’ αγωνιστούμε. Κρίμα, αλλά στην τελική ήταν η πιο ασφαλής απόφαση».

    Andrea Iannone«Αξιολογήσαμε την κατάσταση μαζί με την Επιτροπή Αγώνων. Η δική μας ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα και σήμερα δεν ήταν ασφαλές για να μπούμε στην πίστα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών και λυπάμαι».

    Dani Pedrosa«Νομίζω ότι ήταν φανερό ότι με τέτοιο καιρό, η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση για να δώσουμε Αγώνα. Ήταν η σωστή απόφαση. Κρίμα, μιας και θέλαμε ν’ αγωνιστούμε. Και το προσπαθήσαμε, αρχικά με την αλλαγή ώρας διεξαγωγής του Αγώνα και μετά με συνεχείς καθυστερήσεις. Λυπάμαι για τους θεατές, αλλά περισσότερο λυπάμαι για τον Tito που έχει μπροστά του μια μεγάλη περίοδο ανάρρωσης».

    Alex Rins«Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει ο Αγώνας σήμερα για λόγους ασφαλείας. Είχα πέσει το Σάββατο και κατάλαβα τότε πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση. Λυπάμαι για όλους όσοι ήρθαν εδώ και υπέμειναν το κρύο, τη βροχή και τον αέρα. Ήλπιζαν να μας δουν και απογοητεύτηκαν».

    Franco Morbidelli«Ξέρω ότι είναι κρίμα που δεν αγωνιστήκαμε, αλλά η φύση αποδείχτηκε πιο δυνατή από εμάς και ειδικά όταν δεν έχεις μια άσφαλτο που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις διαθέσεις της. Θα σας δούμε στο Misano».

    Valentino Rossi«Συμφωνώ με την απόφαση που πάρθηκε. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο να κάναμε τον Αγώνα σήμερα. Λυπάμαι για τους οπαδούς που ήρθαν στην πίστα περίμεναν να δουν τον Αγώνα από το σπίτι τους. Τώρα θέλω να σκέφτομαι μόνο τον εντός έδρας Αγώνα μου στο Misano».

    Danilo Petrucci«Περίεργη ημέρα και λυπάμαι που το λέω, αλλά η μόνη επιλογή ήταν ν' ακυρωθούν οι Αγώνες. Το νερό ήταν πολύ. Λυπάμαι για όλους και ειδικά για τους θεατές που περίμεναν υπομονετικά, είχαν πληρώσει εισιτήριο κτλ. είναι μεγάλη καταστροφή. Δυστυχώς χτες είχαμε τον τραυματισμό του Tito. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Δεν θέλαμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε τον Αγώνα».

    Maverick Vinales«Θα ήταν πολύ επικίνδυνο ν’ αγωνιζόμασταν σήμερα, λόγω της βροχής και του μαζεμένου νερού στην πίστα. Κρίμα, όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλους τους οπαδούς. Όμως το να ακυρωθεί ο Αγώνας ήταν η ασφαλής επιλογή».

    Takaaki Nakagami«Δυστυχώς οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες. Προσπαθήσαμε να διεξαχθεί ο Αγώνας, αλλά η Επιτροπή αποφάσισε ότι η ασφάλεια είναι πάνω απ' όλα και ακυρώθηκε. Φυσικά είμαι απογοητευμένος, αλλά ήταν η σωστή απόφαση. Λυπάμαι για τους θεατές και για τα media. Τώρα πρέπει ν' αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Αγώνα στο Misano».


    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ανανεωμένο: Η γνώμη των οδηγών Για την ακύρωση του Αγώνα Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top