motoGP

  • Latest News

    Η Triumph Moto 2 στο Silverstone


    H Triumph θα παρουσιάσει την τελική έκδοση του κινητήρα 765, με τον οποίο θα εφοδιάζονται οι μοτοσυκλέτες της κατηγορίας Moto 2 την επόμενη χρονιά.


    Για να γιορτάσει την ολοκλήρωση του κινητήρα Moto2 και την επικείμενη επιστροφή στους  αγώνες GP, η Triumph ανακοίνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα αυτό το Σ/Κ στον αγώνα στο Silverstone.  Εκεί, οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα γύρο από την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα στα χέρια του πρώην πρωταθλητή WSB, James Toseland ο οποίος θα οδηγήσει για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

      Η μοτοσυκλέτα έχει σχεδιαστεί με ένα ιδιαίτερο χρωματισμό Union Jack, και διαθέτει τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα ο οποίος είναι βασισμένος στο Street Triple RS και χάρη στην υψηλή απόδοσή του και στην εξελιγμένη ECU της Magneti Marelli θα προσφέρει αίσθηση πιο κοντά σε μια Moto GP μοτοσυκλέτα.
      Οι αναβάτες της κατηγορίας μπόρεσαν ήδη να πάρουν μια μικρή γεύση από την μοτοσυκλέτα και τον νέο κινητήρα στο δυναμόμετρο του εργοστασίου, καθώς η επόμενη φορά που θα πλησιάσουν τόσο κοντά θα είναι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες δοκιμές αργότερα μέσα στο έτος.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Triumph Moto 2 στο Silverstone Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top