motoGP

  • Latest News

    Η χειροποίητη RVS#1 της MV Agusta δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη


    Μία ακόμη ξεχωριστή και άκρως εντυπωσιακή δημιουργία από την MV Agusta, που παρουσιάζει την RVS#1.
    Το νέο τμήμα της superbike specialist εταιρείας RVS (Reparto Veicoli Speciali) έχει ως αποκλειστικό σκοπό την κατασκευή πιο ιδιαίτερων δίτροχων και τα καταφέρνει περίφημα, έχοντας την υποστήριξη του κέντρου έρευνας της εταιρίας (Centro Ricerche Castiglioni). Το νέο του «διαμάντι» λοιπόν είναι η χειροποίητη RVS#1, κάτι που φυσικά σημαίνει πως η παραγωγή της είναι περιορισμένη σε λίγα κομμάτια.
    Δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να την κατατάξει σε κατηγορία καθώς η 798cc μοτοσυκλέτα (με ιπποδύναμη 150 αλόγων) έχει χαρακτήρα streetfighter αλλά λάστιχα μάλλον χωμάτινου προσανατολισμού (Pirelli MT 60 RS), ενώ είναι φτιαγμένη σχεδόν αποκλειστικά με ανθρακόνημα και τιτάνιο.

    «Από όποια πλευρά και να την κοιτάξεις είναι εκπληκτική. Κάθε γωνία της σε εντυπωσιάζει. Με αυτή το δημιούργημα δίνουμε περισσότερη ελευθερία και δυνατότητες διασκέδασης στον οδηγό.» τονίζει ο Adrian Morton, design director της MV Agusta.
    Μέχρι στιγμής διαθεσιμότητα και τιμή δεν έχουν γίνει γνωστά.



    Πηγή: gr.askmen
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η χειροποίητη RVS#1 της MV Agusta δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top