motoGP

  • Latest News

    Honda Africa Twin Rally. Ακόμα πιο off-road


    H Honda προσπαθεί να αναπτύξει το νέο της Africa Twin Rally σε μια ελαφριά και off-road έκδοση. Η εταιρεία Spidi δημοσίευσε στιγμιότυπα του μοντέλου σε δράση από την τελευταία διαφημιστική εκστρατεία.


    Με τη σκέψη ότι σύντομα θα παρουσιαστεί στο κοινό η νέα «Yamaha XT700Z Ténéré Rally», η Honda ασχολείται επίσης με την ανάπτυξη και την εμπορευματοποίηση του «Honda Africa Twin Rally», μιας μοτοσυκλέτας με ακόμη πιο off-road προσανατολισμό.
     

    Στο EICMA το 2015, η Honda είχε επιβεβαιώσει την κατασκευή της εικονικής Africa Twin, παρουσιάζοντας μια μοτοσυκλέτα concept, που έμοιαζε στο μοντέλο Rally. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα, που βγήκε στην παραγωγή. Η σημερινή ενσάρκωση του μοντέλου είναι πιο βαριά, πιο μεγάλη και έχει πιο αστικό χαρακτήρα.
     

    Το Honda Africa Twin Rally υπόσχεται να βασιστεί στα στερεά θεμέλια της σημερινής Africa Twin, αφήνοντας πίσω τον περιπετειώδη χαρακτήρα της για να δημιουργήσει ένα τέρας εκτός δρόμου με δυο βασικές διαφορές: περισσότερη δύναμη και μικρότερο βάρος.
     

    Η νέα μοτοσυκλέτα Rally θα αποδίδει 5 ίππους περισσότερο και θα ζυγίζει 7 κιλά λιγότερο από το standard μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο θα αποδίδει περίπου 100 ίππους για 200 κιλά βάρος. Επιπλέον, θα διαθέτει τροχούς 21 και 18 ιντσών, μπροστινό φτερό MX και οθόνη οργάνων στυλ Dakar.
      
    Η Honda δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα βγει στην αγορά η έκδοση του Rally, αλλά αν κρίνουμε από το βίντεο, η στιγμή αυτή δεν πρέπει να είναι μακριά…



    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Honda Africa Twin Rally. Ακόμα πιο off-road Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top