motoGP

  • Latest News

    KRGT-1: Mε την υπογραφή του Keanu Reeves


    Ο Ελβετός κατασκευαστής Suter και η εταιρεία Arch Motorcycle υπέγραψαν μια συνεργασία για μια διπλή διανομή: η ελβετική μάρκα θα προτείνει το εξελιγμένο KRGT-1 στην Ευρώπη, ενώ ο ηθοποιός του Hollywood θα προωθήσει το επιθετικό Suter MMX500 στις ΗΠΑ.


    Ο Keanu Reeves, για όσους δε το γνωρίζουν, είναι μεγάλος λάτρης των μοτοσυκλετών. Ο ίδιος κατέχει μια μοτοσυκλέτα της Arch Motorcyle. Συγκεκριμένα, το KRGT-1 είναι το πρώτο και ακριβότερο μοντέλο που προωθείται από τον διάσημο ηθοποιό και ο οποίος είναι πολύ επιλεκτικός με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες του.


    Ωστόσο, ο φίλος του χολιγουντιανού αστέρα, Gard Hollinger, του έκανε έκπληξη με ένα πρωτότυπο μοντέλο,ειδικά κατασκευασμένο για εκείνον. Ήταν αυτή η στιγμή που ο Reeves συνειδητοποίησε ότι και ο ίδιος θα μπορούσε να ασχοληθεί με τις τροποποιήσεις μοτοσυκλετών. Για το λόγο αυτό δημιούργησε την εταιρεία Arch Motorcycle. Το KRGT-1 κοστίζει περίπου 78.000 ευρώ και διαθέτει V-Twin κινητήρα 2.032 κ.εκ.. Το πλαίσιο του  μοντέλου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και άλλα εξαρτήματα από ανθρακονήματα

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: KRGT-1: Mε την υπογραφή του Keanu Reeves Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top