motoGP

  • Latest News

    ΚΤΜ-Tech3 μαζί στα Moto GP. Ανακοινώθηκε κι επίσημα



    Με τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοινώνεται κάτι που θεωρείτο βέβαιο, στους χώρους των αγώνων: Η Tech3 θα αγωνίζεται ως δορυφορική ομάδα της ΚΤΜ, από το 2019.


    Μετά από διάφορες δηλώσεις και ανακοινώσεις, δημοσιεύεται επίσημα το χρονικό ενός…προαναγγελθέντος γάμου. Πιο συγκεκριμένα, η ΚΤΜ και η Tech3 επιβεβαιώνουν την συνεργασία τους στα Moto GP, από την χρονιά του 2019 και πέρα.

    Η εξέλιξη αυτή, που ήταν για πολλούς βέβαιη, ακολουθεί το διαζύγιο της Tech3 με την Yamaha, μετά από 20 χρόνια συνεργασίας και με τον Herve Poncharal να αφήνει αιχμές, για «μη επαρκή αντιμετώπιση του Johann Zarco», από το εργοστάσιο της Ιαπωνικής εταιρείας. Στα πλαίσια της νέας συμφωνίας, αναμένεται ότι η Tech 3 θα χρησιμοποιήσει, του χρόνου, εργοστασιακές μοτοσυκλέτες ίδιες με αυτές που χρησιμοποιεί και η Red Bull KTM.
    «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Tech 3 στα Moto GP για το 2019.

    Η ομάδα έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και έχει επιτύχει πολλά εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η επαγγελματική τους δομή θα μας κάνει ακόμα πιο ισχυρούς. Το να έχουμε 4 KTM RC16 στη σχάρα εκκίνησης είναι ένα ακόμα μεγάλο βήμα για εμάς, τόσο για την ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας όσο και της ΚΤΜ στο χώρο των Moto GP» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Pit Bierer, αγωνιστικός διευθυντής της Αυστριακής εταιρείας.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΚΤΜ-Tech3 μαζί στα Moto GP. Ανακοινώθηκε κι επίσημα Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top