motoGP

  • Latest News

    Το νέο Honda CB125R. Και επισήμως στην Ευρώπη



    Και στην επίσημη παρουσίαση και επιβεβαίωση του για την Ευρώπη προχώρησε η Honda, για το νέο CB125R.


    Μετά την παρουσίαση του στην έκθεση της EICMA του 2017, η Honda με δελτίο τύπου της επιβεβαιώνει και επίσημα, ότι το νέο CB125R είναι εδώ.  Η νέα μοτοσυκλέτα θα αποτελεί την entry level πρόταση της εταιρείας, για τους νέους αναβάτες που κατέχουν δίπλωμα Α1.

    Η νέα CB125R είναι χτισμένη σε ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο, μικτής κατασκευής από σωλήνες και πρεσαριστό ατσάλι. Το ψαλίδι είναι επίσης ατσάλινης κατασκευής, ενώ εμπρός ένα πιρούνι 41 χιλιοστών, ανεστραμμένου τύπου, αναλαμβάνει τον ρόλο της ανάρτησης. Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει μόλις 126 κιλά, πλήρης υγρών. Το πίσω αμορτισέρ της μοτοσυκλέτας ρυθμίζεται σε προφόρτιση, ενώ το σύστημα ABS που την εξοπλίζει συνεργάζεται με αισθητήρα IMU, στα πρότυπα των μεγάλων μοτοσυκλετών.

    Ο κινητήρας που φέρει η CB125R είναι υδρόψυκτος, 2-βάλβιδος, με ισχύ 13,3 ίππων και 1 kgm ροπής και βασίζεται στην μονάδα του CBR125R. Τροφοδοτείται από ψεκασμό και συμφωνεί με τις Euro4 προδιαγραφές και συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Η εξάτμιση της νέας μοτοσυκλέτας είναι τοποθετημένη κεντρικά, κάτω από τον κινητήρα.
     

    Τα φωτιστικά σώματα του CB125R θα είναι τεχνολογίας Full LED, ενώ πλήρως ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων. Θα γίνει διαθέσιμη σε 3 χρώματα: Μαύρο, λευκό και κόκκινο.  


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το νέο Honda CB125R. Και επισήμως στην Ευρώπη Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top