motoGP

  • Latest News

    Ducati: 6 εκατομμύρια στον Dovizioso


    Πληροφορίες θέλουν την πρώτη προσφορά μεταξύ Dovi-Ducati να έχει πέσει στο τραπέζι ξεκινώντας τον χορό των εκατομμυρίων.


    Ο… κακοπληρωμένος, σε σχέση με τον Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso απέδειξε, τις τελευταίες δύο χρονιές, ότι είναι αρκετά πιο δυνατός από τον ομόσταυλό του. Κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του ότι θέλει πλέον  αύξηση στις απολαβές του, ο Dovizioso αποκάλυψε μέσω του μάνατζερ του ότι έχει έρθει σε επαφές με άλλες ομάδες αναζητώντας κάτι καλύτερο.

    Καθώς λοιπόν η Ducati κάθε άλλο παρά θέλει να χάσει τον Dovizioso αυτή την στιγμή, φέρεται να του έκανε προσφορά συμβολαίου, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Το ποσό αυτό είναι πρακτικά τετραπλάσιο από τα 1,5 εκατομμύρια που φέρεται να λαμβάνει ο Dovizioso μέχρι τώρα, μια σημαντική αύξηση.

    Η πληροφορία προέρχεται από το GP-inside και θέλει την προσφορά να έχει κατατεθεί επίσημα στον Ιταλό αναβάτη, ο οποίος και θα πρέπει να λάβει την απόφασή του. Όσον αφορά τον Lorenzo, είναι πλέον βέβαιο ότι η αμοιβή του θα μειωθεί σημαντικά και όταν –και αν- την μάθουμε, θα μπορούμε να αντιπαραβάλλουμε τα δύο δεδομένα.

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ducati: 6 εκατομμύρια στον Dovizioso Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top