motoGP

  • Latest News

    H RG500CH 1989 βγαίνει στο σφυρί


    Στο σφυρί βγαίνει μια σπάνια δίχρονη Suzuki RG500CH Grand Prix replica του 1989. Η δημοπρασία θα γίνει στο «Stafford Classic Mechanic Motorcycle Show» τον ερχόμενο Οκτώβριο.


    Με βάση τη RG500, που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Suzuki διατήρησε την ίδια τετράγωνη διάταξη των κινητήρων της όπως ήταν στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Το μοντέλο διαθέτει πλαίσιο αλουμινίου, «Full Floater» αμορτισέρ και τριπλά δισκόφρενα. Η μέγιστη ταχύτητά του είναι 209 χλμ/ώρα και φημίζεται για τον καλό έλεγχο των φρένων.

    Δεν αποτελούσε, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι το RG500 ήταν εξαιρετικά δημοφιλές και σήμερα αυτό το θρυλικό μοντέλο είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους συλλέκτες των σύγχρονων ιαπωνικών κλασικών μοτοσυκλετών. Ο οίκος δημοπρασιών Bonhams πρότεινε μια τιμή εκκίνησης μεταξύ 30.000 ευρώ και 35.000 ευρώ. Η μοτοσυκλέτα είναι σε άριστη κατάσταση σύμφωνα με τους διοργανωτές.

    Με την αγορά του μοντέλου, ο αγοραστής θα λάβει και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, όπως η απόδειξη πληρωμής για τη GS Motorcycles στις 7 Φεβρουαρίου 1989, καθώς και αντίγραφα από την εγγύηση και την άδεια.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: H RG500CH 1989 βγαίνει στο σφυρί Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top