motoGP

  • Latest News

    Suzuki V-Strom 650. Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ VALUE FOR MONEY ΣΧΕΣΗ


    Λίγα δίνεις – πολλά κερδίζεις! Έτσι λένε εναλλακτικά το Value for Money και η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση του V-Strom 650 ισχύει 100%! 


    Όταν μιλάμε για Value For Money, ακόμα και το τελευταίο cent λαμβάνεται υπόψιν! Ο αγοραστής εξετάζει όλες τις οικονομοτεχνικές συνισταμένες, από την αγορά του εκάστοτε μοντέλου μέχρι και την μεταπώληση του, δίνοντας φυσικά ιδιαίτερη βαρύτητα και στο μεσοδιάστημα της χρήσης. Φυσικά σημαίνοντα ρόλο παίζει και το κατά πόσο είναι “δοκιμασμένο” το Χ μοντέλο στην αγορά, ώστε να διαπιστωθεί η αξιοπιστία του. Με βάση όλα αυτά, το νέο V-Strom 650, αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής στην συγκεκριμένη κατηγορία. Έχει πουλήσει πάρα πόλυ, όντας best seller επί σειρά ετών, αποτελεί “γνωστή” ποσότητα και ποιότητα για τους περισσότερους αναβάτες, καίει λίγο, είναι αξιόπιστο και κάνει τα πάντα καλά, χωρίς να ξεφεύγει σε κυβισμό, που θα σήμαινε και αύξηση των ετήσιων εξόδων.

    Στη νέα του έκδοση, υιοθετεί την σχεδιαστική φόρμα του 1000, “μαζεύεται” σε διαστάσεις, χωρίς να χάνει τις ταξιδιωτικές του αρετές και εντυπωσιάζει με την ανάλαφρη αίσθηση του. Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός  και εξαιρετικός V2, με περισσότερες όμως από 60 αλλαγές στο εσωτερικό του, που αποσκοπούν στην πιο ομαλή λειτουργία, στην μείωση της κατανάλωσης και στην μεγαλύτερη αξιοπιστία. 


     
    ΘΕΣΗΜΟΝΤΕΛΟΨΗΦΟΙΠΟΣΟΣΤΟ%
    1.SuZuki V-Strom 650 / XT227814%
    2.Yamaha Tracer 70015049%
    3.Honda Africa Twin 100014989%
    4.SuZuki V-Strom 25012107%
    5.Kawasaki Versys - X 30010006%
    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Suzuki V-Strom 650. Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ VALUE FOR MONEY ΣΧΕΣΗ Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top