motoGP

  • Latest News

    Kawasaki ZX-10RR. ΤΟ SUPERBIKE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


    Από τις πίστες του πρωταθλήματος WSBK, στους δρόμους! Αυτό είναι το ΖΧ-10RR, μια μοτοσικλέτα που κάνει την αυθεντική racing εμπειρία, προσιτή σε όλους! 


    Η καθολική επικράτηση της Kawasaki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε να μην έχει αντίκρυσμα στις μοτοσικλέτες παραγωγής, πόσο μάλλον στη sport ναυαρχίδα των “πράσινων”. To Akashi, ακόνισε το σπαθί του στην κατηγορία του λίτρου με το νέο Ninja ZX-10RR, το οποίο είναι το πλέον προσανατολισμένο για την πίστα Superbike που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Kawasaki! Για να απαριθμηθούν και μόνο οι βελτιώσεις, τα  νέα στοιχεία και τα ηλεκτρονικά συστήματα που φέρει το νέο ZX-10RR, χρειάζονται πολλές σελίδες!

    Η μοτοσικλέτα μετουσιώνει όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει η Kawasaki από την άκρως επιτυχημένη εμπλοκή της στο WSBK, σε μια “πολιτική” μοτοσικλέτα, όντας μια “παρολίγον replica” των αγωνιστικών. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια δύστροπη μοτοσικλέτα που απαιτεί ειδικές δεξιότητες και συγκεκριμένες συνθήκες για να αποδώσει. Με το απίστευτο επίπεδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας που φέρει, το ZX 10RR μπορεί να οδηγηθεί από τον καθένα μέσα στην πίστα, ενώ η δυνατότητα ρυθμίσεων της επίδρασης των συστημάτων αυτών επιτρέπει την ακριβή και απόλυτη προσαρμογή της μοτοσικλέτας βάση τις εμπειρίας και του οδηγικού επιπέδου του κάθε αναβάτη. Ένα superbike το οποίο μπορείς να “ανακαλύπτεις” και να “ξεκλειδώνεις” σε δυνατότητες για πολλά χρόνια!   


    ΘΕΣΗΜΟΝΤΕΛΟΨΗΦΟΙΠΟΣΟΣΤΟ%
    1.Kawasaki ZX-10RR1.19621,59%
    2.SuZuki GSX-R 1000/R1.17721,25%
    3.Honda CBR 1000 RR1.04418,84%
    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Kawasaki ZX-10RR. ΤΟ SUPERBIKE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top