motoGP

  • Latest News

    Πρώτη φορά... Vietnam! Rossi/Vinales με τη σημαία της χώρας στις Μ1


    Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο MotoGP, Valentino Rossi και Maverick Vinales.

    Στην Ταϋλάνδη βρέθηκε μόνο ο Maverick Vinales, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής με χιλιάδες κόσμου να μαζεύεται για να δει από κοντά το νέο απόκτημα των μπλε.

    Ο 22χρονος πρόλαβε να βοηθήσει και στην παρουσίαση της YZF-R15 στη χώρα, προτού ανέβει στο αεροπλάνο για τον επόμενο προορισμό του.

    Αυτός ήταν το Βιετνάμ, μια χώρα που επισκέπτεται για πρώτη φορά! Το ίδιο ισχύςι και για τον Rossi, ο οποίος τον περίμενε εκεί.

    Στο Βιετνάμ περίμενε και μια μίνι έκπληξη τον Vale, καθώς του πρόσφεραν μια μικρή τούρτα γενεθλίων, έστω και πρόωρα μιας και ο Ιταλός άσος κλείνει τα 38 στις 16 Φλεβάρη.

    Με την ευκαιρία της παρουσίας της ομάδας στο Βιετνάμ. ο Kouichi Tsuji της Yamaha αποκάλυψε ότι στις Μ1 των δυο άσων θα υπάρχει και η σημαία του Βιετνάμ.

    Ο λόγος; «Ελπίζουμε ότι με αυτή την κίνηση θα αυξήσουμε τη δημοτικότητα του MotoGP στη χώρα. Εκτιμούμε πολύ την ασιατική αγορά και το πάθος της για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την Yamaha».

    Η επίσκεψη άφησε θετικές εντυπώσεις στον Vale«Είναι ένα όμορφο μέρος και συνειδητοποίησα το πάθος που έχουν εδώ με τις μοτοσυκλέτες τους».

    «Θα ερχόμουν και πάλι με μεγάλη μου χαρά στο Βιετνάμ», σχολίασε ο Ιταλός άσος. Από την πλευρά του, ο Vinales τόνισε:

    «Το διασκέδασα αρκετά και με εξέπληξε ο τόσο μεγάλος αριθμός φιλάθλων. Όλοι τους ήταν φιλικοί και γεμάτοι πάθος για το MotoGP».

    «Αυτό πραγματικά μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να τους κάνω υπερήφανους μέσα στην πίστα».

    Πηγή: motograndprix
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πρώτη φορά... Vietnam! Rossi/Vinales με τη σημαία της χώρας στις Μ1 Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top