motoGP

  • Latest News

    Κλεφτες στο Instagram. Θρασύτατη συμμορία.

    Κλεμμένη μοτοσυκλέτα από τον λογαριασμό στο Instagram!
    To είδαμε και αυτό! Μία συμμορία που ειδικεύεται στην κλοπή μοτοσυκλετών δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να περηφανευτούν για την δουλειά τους.

    Φανταστείτε ότι ζείτε στην πόλη Bristol της Αγγλίας και πριν κάποιες μέρες σας έχουν κλέψει την μοτοσυκλέτα. Μέσα στην στεναχώρια σας όμως να πέσετε και σε έναν λογαριασμό στο Instagram όπου θα δείτε την αγαπημένη σας να βρίσκετε σε ξένα χέρια…
      
    Κλεμμένημοτοσυκλέτα από τον λογαριασμό στο Instagram!

    Κάτι τέτοιο συνέβη σε θύματα κλοπής που ζουν στην πόλη Bristol αλλά και στις γύρω περιοχές. Μπήκαν στο Bristolbiketaker και ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πάνω από 100 κλεμμένες μοτοσυκλέτες. Οι κλέφτες είναι τόσοι προκλητικοί που όχι μόνο βγάζουν φωτογραφίες τις μοτοσυκλέτες αλλά εμφανίζονται και οι ίδιοι μαζί με αυτές. Φυσικά τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα.

    Ένας αναβάτης που ήταν κάτοχος ενός Triumph Street Triple είδε την μοτοσυκλέτα του στον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram, λίγες μέρες πριν την βρει πεταμένη σε μία χωματερή.

    Η αστυνομία είναι ενήμερη για αυτόν τον λογαριασμό και ερευνά το περιεχόμενο του. Βέβαια για τα θύματα αυτό δεν αρκεί και για αυτό τον λόγο αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.Έχουν φτάσει στο σημείο να πηγαίνουν σε σημεία που υποπτεύονται ότι είναι το κέντρο της συμμορίας με την ελπίδα να τους βρουν και να σταματήσει επιτέλους αυτή η μάστιγα.

    Πηγή: motomag.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κλεφτες στο Instagram. Θρασύτατη συμμορία. Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top