motoGP

  • Latest News

    Moto Morini Milano: Σε μόνο 30 κομμάτια


    Η μοτοσυκλέτα της Ιταλικής εταιρείας μπαίνει σε παραγωγή, αλλά μόνο για λίγα κομμάτια προς το παρόν! 


    Η Moto Morini Milano ήταν μία από τις Ιταλικές μοτοσυκλέτες που έμειναν στο πάνθεον της Ιστορίας, κυκλοφορώντας την δεκαετία του 1970. Μετά την πολυσυζητημένη αναγέννησή της, η Moto Morini επιβεβαίωσε ότι η Milano θα επιστρέψει στην παραγωγή. Πριν όμως ξεκινήσει η μαζική κατασκευή τους, η Milano θα γίνει διαθέσιμη σε μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής.



    Συγκεκριμένα, μόλις 30 Milano θα κατασκευαστούν στην πρώτη φάση παραγωγής του μοντέλου, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα στην τιμή των 17.500 ευρώ έκαστο –τουλάχιστον για την Ιταλική αγορά. Οι ιδιοκτήτες που θα αποκτήσουν αυτή την έκδοση θα απολαμβάνουν αρκετά στοιχεία μοναδικότητας, καθώς η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει αριθμημένη πλακέτα με τον αριθμό παραγωγής, μια ειδική μεταλλική βαφή και λευκές ζάντες, χειροποίητη σέλα με το λογότυπο της Moto Morini, φλας και καθρέπτες από την Rizoma, αλλά και μπουφάν, κράνος και κάλυμμα μοτοσυκλέτας Moto Morini!



    Οι μοτοσυκλέτες παραγωγής θα ξεκινήσουν να διατίθενται τον Απρίλιο του 2019. Το μοντέλο θα φέρει κινητήρα 2 κυλίνδρων στα 1.187 κ.εκ., με απόδοση 110 ίππων, εδρασμένο σε ατσάλινο πλαίσιο τύπου trellis. Το ψαλίδι θα είναι επίσης τύπου trellis και το πιρούνι εμπρός θα είναι τύπου CNC. Τα φρένα της μοτοσυκλέτας προέρχονται από την Brembo και περιλαμβάνουν 2 δίσκους 320 χιλιοστών εμπρός με 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες και έναν δίσκο 220 χιλιοστών με 2πίστονη δαγκάνα πίσω.

    Ενδιαφέρον είναι το γεγονός, ότι τόσο το αυθεντικό Milano, όσο και η νέα μοτοσυκλέτα, προέρχονται από την πένα του ίδιου σχεδιαστή, Angel Lussiana.


    Πηγή: motoriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Moto Morini Milano: Σε μόνο 30 κομμάτια Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top