motoGP

  • Latest News

    Επιβεβαίωση για Ducati Diavel S



    Πραγματικότητα είναι, σύμφωνα με κάποια μέσα, το Ducati Diavel S και η παρουσίασή του είναι θέμα χρόνου!


    Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει, τις πρώτες πληροφορίες και κατασκοπευτικές εικόνες ενός νέου Diavel S, από την Ducati. Τώρα έρχεται και η μεγάλη αποκάλυψη: Οι δημοσιογράφοι του Βρετανικού MCN έχουν δει ήδη την μοτοσυκλέτα στην World Ducati Week!

    Πράγματι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μοτοσυκλέτα επιδείχθηκε σε ελάχιστα άτομα, κατά την διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου και μοιάζει πολύ, στο μοντέλο που βλέπετε στην εικόνα. Η Ducati απαγόρεψε την λήψη φωτογραφιών όταν επέδειξε το νέο Diavel S και για αυτό, προς το παρόν μπορούμε να έχουμε μόνο 3D απεικόνισή του.

    Το νέο μοντέλο, όπως μαθαίνουμε, θα κάνει μια αποχώρηση από τον αρχικό του χαρακτήρα τονίζοντας πολύ περισσότερο την σπορ συμπεριφορά. Θα υπάρχουν αλλαγές στην γεωμετρία της μοτοσυκλέτας: Συγκεκριμένα η γωνία κάστερ έχει μειωθεί στις 27 μοίρες από τις αρχικές 28, ενώ το πλαίσιο είναι ολοκαίνουργιο. Αυξημένο, ωστόσο, θα είναι το μεταξόνιο του Diavel S στα 1.600 χιλιοστά, 15 περισσότερα από του προηγούμενου μοντέλου.

    Ο κινητήρας που θα εξοπλίζει το μοντέλο θα είναι ο Testastretta DVT των 1.262 κ.εκ. που χρησιμοποιείται και στην Multistrada 1260 και θα αποδίδει «πάνω από 150 ίππους», όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της Ducati. H μοτοσυκλέτα θα εξοπλίζεται με εκτεταμένη σουίτα ηλεκτρονικών, όπως αισθητήρα IMU 6 αξόνων, traction και launch control, anti-wheel και cornering ABS. Οι αναρτήσεις θα προέρχονται από την Ohlins και θα είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, ενώ τα φρένα θα προέρχονται κατευθείαν από την Panigale, με Monobloc δαγκάνες από την Brembo. Εντυπωσιακός θα είναι ο πίσω τροχός, που θα εξοπλίζεται με ελαστικό πλάτους 240!

    Τέλος, το μοντέλο θα εξοπλίζεται με συνδεσιμότητα Bluetooth, που θα επιτρέπει στον αναβάτη να συνδέσει το κινητό του με την οθόνη ενδείξεων και να διαχειριστεί μουσική και κλήσεις. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην EICMA, ενώ μαζί με την έκδοση S αναμένεται και νέα βασική έκδοση του Diavel, με χαμηλότερη τιμή και πιο βασικό εξοπλισμό. Περιμένουμε περισσότερα...


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Επιβεβαίωση για Ducati Diavel S Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top