motoGP

  • Latest News

    H Honda φέρνει πίσω την Hornet!



    …ή τουλάχιστον, κάποιο μοντέλο πολύ παρόμοιο σε αυτό το πολύ επιτυχημένο 600άρι street!


    Θυμάστε την Hornet; Κατά πάσα πιθανότητα… πήρατε το δίπλωμά σας στην σέλα της. Η Honda λοιπόν, εν μέσω διαρκώς αυξανόμενων φημών για την επιστροφή του πασίγνωστου μοντέλου της, απάντησε επίσημα για τα σχέδιά της στον μεσαίο κυβισμό.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Fabrice Recoque, ο διευθυντής της Honda Moto Γαλλίας, μετέφερε την πληροφορία στον τοπικό τύπο, όντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Είπε ότι η Honda ετοιμάζει δύο ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες στα 650 κυβικά, χωρίς να αποκλείει επ ουδενί την επιστροφή του ονόματος Hornet!

    Τα λόγια του ήταν ως κάτωθι: «Η στρατηγική μας για τα roadster θα γίνει σε δύο φάσεις. Μεσοπρόθεσμα, θα έχουμε μια νέα μοτοσυκλέτα στα 650 κυβικά περίπου, που θα παρουσιαστεί στους ερχόμενους μήνες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω για αυτό. Αυτή τη μοτοσυκλέτα θα την ακολουθήσει μια άλλη καινούργια, προσανατολισμένη σε μεγαλύτερο όγκο παραγωγής και ήδη έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτή. Δεν είναι όμως για τώρα»

    Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του μοντέλου στην αγορά, αλλά και για το αν θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Yamaha MT-07, ο Recoque απάντησε: «Δεν θα επιτεθούμε στο ΜΤ-07 με το ίδιο στυλ ή την ίδια τιμή. Θα προτείνουμε μια τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα με μοναδικό στυλ και πολύ διαφορετική τοποθέτηση. Θα είναι ελαφρός εκτός ανταγωνισμού.»

    Πότε όμως θα δούμε αυτές τις μοτοσυκλέτες; Ο Recoque βεβαίωσε ότι και τα δύο μοντέλα θα βρίσκονται στην EICMA τον Νοέμβριο, ενώ δήλωσε ότι ίσως κάποιο από αυτά, εμφανιστεί στην Intermot.

    Τι όμως είναι αυτό που ετοιμάζει η Honda, άραγε; Μιλάμε για «πλήρη» επαναφορά του Hornet; Μήπως γίνεται λόγος για κάποια «περιορισμένης παραγωγής» μοτοσυκλέτα, που θα την ακολουθήσει έκδοση πλήρους διαθεσιμότητας; Ή μήπως όλα θα είναι κάτι ριζικά νέο  από την αρχή το οποίο πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε;


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: H Honda φέρνει πίσω την Hornet! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top