motoGP

  • Latest News

    Yamaha Aerox 155. Εμφάνιση κι εξολισμός


    Η Yamaha έχει ήδη στο οπλοστάσιό της ένα scooter με σπορ εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό και κινητήρα τελευταίας τεχνολογίας. Θα το δούμε άραγε στην Ευρώπη;

     
    To συγκεκριμένο scooter υπάρχει ήδη στις αγορές της Μαλαισίας και της Ινδονησίας, ενώ σύντομα θα πωλείται και στην Ινδία. Είναι πλήρως εξοπλισμένο, αφού διαθέτει εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, παροχή ρεύματος και LCD οθόνη 5,8 ιντσών. Φοράει τροχούς 14 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 110/80-14 και 140/70-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

    Στον τομέα των αναρτήσεων χρησιμοποιεί τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δυο αμορτισέρ πίσω, ενώ την επιβράδυνσή του αναλαμβάνουν ένας δίσκος εμπρός και μηχανικό ταμπούρο πίσω. Κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 25 λίτρων.
     

    Παίρνει κίνηση από έναν υδρόψυκτο, μονοκύλινδρο, τετράχρονο, τετραβάλβιδο κινητήρα 155 κυβικών τεχνολογίας Blue Core, ο οποίος αποδίδει 14,8 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 1.46 κιλά ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 116 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 4,6 λίτρων.

    Η κατηγορία των scooter μεσαίου κυβισμού έχει πάρει φωτιά στην Ευρώπη και την Ελλάδα με πολλές εταιρείες να έχουν κορυφαίες προτάσεις. Η Yamaha αντιπροσωπεύεται στην κατηγορία των 155 κυβικών από το NMAX, αλλά και το Tricity. Υπάρχει χώρος για ένα ακόμα; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.


    Πηγή; mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Yamaha Aerox 155. Εμφάνιση κι εξολισμός Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top