motoGP

  • Latest News

    Μονοετές συμβόλαιο για Rossi; Ανοιχτός σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Ιταλός


    Ο Valentino Rossi είναι αισιόδοξος ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Movistar Yamaha, αν και - όπως παραδέχεται - είναι πιθανό αυτό να είναι για ένα χρόνο.

    Το συμβόλαιο του 39χρονου (σε λίγες εβδομάδες) Rossi ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της χρονιάς, ενώ ήδη αυτό του ομόσταυλού του, του Vinales, ανανεώθηκε για άλλα δυο χρόνια.

    Μιλώντας στο περιθώριο της σημερινής παρουσίασης της Yamaha, ο Valentino Rossi ρωτήθηκε και για το μέλλον του:

    «Συνήθως τα συμβόλαια είναι διετή, αλλά μπορεί να είναι κι ενός έτους. Η Yamaha είναι ανοιχτή σ’ αυτό το ενδεχόμενο».

    «Θα το σκεφτούμε και θα το συζητήσουμε. Θα είναι για ένα ή δυο χρόνια, αλλά θέλω να περιμένω πρώτα τα τεστ και ίσως τους πρώτους τρεις Αγώνες».

    «Δεν έχουμε και πολλά να πούμε για το συμβόλαιο. Είμαστε έτοιμοι, θετικοί και αισιόδοξοι. Δεν βιαζόμαστε και νομίζω ότι κάτι θα βγει μετά τα τεστ».

    «Έχω μεγάλο κίνητρο να δώσω το 100%, αλλά πρέπει να δούμε αν είμαστε εκεί! Ειδάλλως θα βλέπω τους αγώνες από τον καναπέ. Πρέπει ν’ αποφασίσω αν θέλω να συνεχίσω ή όχι».

    Τέλος μίλησε λίγο και για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και για το σημαντικό τεστ που είχε η Yamaha στην Sepang, μετά το επίσημο τεστ της Valencia πέρυσι.

    «Ήταν σημαντικά τεστ και τα δυο επειδή συγκρίναμε τις μοτοσυκλέτες του ’16 και του ’17 αλλά και δυο άλλα πλαίσια που είχαμε χρησιμοποιήσει μέσα στη σεζόν».

    «Είμαι χαρούμενος διότι τόσο εγώ, όσο και ο Maverick δώσαμε την ίδια πληροφόρηση για την εξέλιξη. Τώρα πρέπει να δούμε αν θα έχουμε καλύτερη αίσθηση».

    «Το πρώτο τεστ νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό. Με την παλιά μοτοσυκλέτα από την πρώτη στιγμή δεν είχα καλή αίσθηση και είμαι περίεργος να δω την αίσθησή μου στην Sepang τώρα».


    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μονοετές συμβόλαιο για Rossi; Ανοιχτός σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Ιταλός Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top