motoGP

  • Latest News

    O Stoner στις πρώτες δοκιμές της Ducati


    Ο Casey Stoner επιστρέφει στη δράση, αφού στο τέλος του μήνα θα βρίσκεται στη Sepang μαζί με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, για τις πρώτες δοκιμές του 2018.


    Για τις 24 με 26 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένες οι δοκιμές της Ducati στην πίστα της Sepang και μαζί με τον Michele Pirro θα είναι και ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Casey Stoner. Η Ducati δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα πλάνα της, αλλά το πρόγραμμα του Stoner μπορεί να περιλαμβάνει την οδήγηση της μοτοσυκλέτας του 2018 πριν από τους Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo, οι οποίοι θα γνωριστούν με τη μοτοσυκλέτα μερικές ημέρες αργότερα στα επίσημα δοκιμαστικά στη Μαλαισία.

    Ο Αυστραλός αναβάτης είχε κερδίσει το πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ducati το 2007 και την περσινή χρονιά συμμετείχε στις δοκιμές της GP17 που έγιναν τον Σεπτέμβριο στη Βαλένθια.

    Στη Sepang θα βρεθούν επίσης η Honda με τους Stefan Bradl, Hiroshi Aoyama και Takumi Takahashi, αλλά και η Yamaha με τους Katsuyuki Nakasuga και Kohta Nozane. Η Suzuki θα έχει στη διάθεσή της τον Sylvain Guintoli, ενώ οι Mika Kallio και Matteo Baiocco θα συμμετέχουν στις δοκιμές για την KTM και την Aprilia αντίστοιχα.

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: O Stoner στις πρώτες δοκιμές της Ducati Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top