motoGP

  • Latest News

    Να είμαστε πιο σταθεροί Σ’ ένα καλό επίπεδο, λέει ο Marquez


    Ο Marc Marquez θέλει ν’ αφήσει γρήγορα πίσω του το GP στο Mugello και να περάσει στον επόμενο Γύρο του Montmelo.

    Εκεί που το MotoGP θα αγωνιστεί στη νέα χάραξη της πίστας, με την προσθήκη του “S” το οποίο ο Marc χαρακτηρίζει ως «ενδιαφέρον και με προκλήσεις».

    Με την έκτη θέση στην Ιταλία, ο Marquez υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Pedrosa (68β) και όντας 37β πίσω από τον Vinales.

    Ο Ισπανός της Repsol Honda είναι αισιόδοξος για τον εντός έδρας Γύρο, μιας και είχε θετικές εντυπώσεις από το τεστ που έγινε εκεί τον Μάιο.

    «Το να αγωνίζεσαι μπροστά στους οπαδούς σου, είναι κάτι που πάντα σου δίνει το κάτι παραπάνω... μια έξτρα ώθηση», σχολιάζει ο 24χρονος άσος.

    «Στην Ιταλία διαχειριστήκαμε την κατάσταση όσο πιο καλά γινόταν, αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σταθεροί σ’ ένα καλό επίπεδο».

    «Το τεστ που κάναμε στην Καταλονία είχε πάει καλά. Βελτιώσαμε το set-up της μοτοσυκλέτας μας και θα ξεκινήσουμε από εκεί την Παρασκευή».

    «Όσο για τις αλλαγές στην πίστα... νομίζω ότι είναι ενδιαφέρουσες και με αρκετές προκλήσεις για να μπορέσεις να τις ερμηνεύσεις σωστά».

    «Αυτό το κομμάτι είναι αρκετά διαφορετικό, αλλά ειλικρινά η χάραξη είναι τόσο ιδιαίτερη που μ’ αρέσει».

    Ο Marquez έχει κερδίσει δυο φορές στην Καταλονία, την πρώτη το 2010 στα 125cc και τη δεύτερη το 2014 στη μεγάλη κατηγορία.

    Πέρυσι είχε συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Valentino Rossi.

    Πηγή: motograndprix
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Να είμαστε πιο σταθεροί Σ’ ένα καλό επίπεδο, λέει ο Marquez Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top