motoGP

  • Latest News

    Πώς να "χάσετε" τη γυναίκα σας


    Ένας Ιταλός μοτοσυκλετιστής ειδοποιεί τις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση της γυναίκας τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Τι πραγματικά, όμως, συνέβη;


    H ιστορία ξεκινά με ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία: "Έχασα τη γυναίκα μου, πρέπει να έχει πέσει από τη μοτοσυκλέτα, καθώς οδηγούσα". Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, ο 59χρονος μοτοσυκλετιστής πανικοβλήθηκε, μόλις συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του απουσίαζε από το πίσω κάθισμα της μοτοσυκλέτας.

    Ο αναβάτης βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, σκεπτόμενος ειδικά το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στη 58χρονη σύζυγό του. Δυστυχώς κανείς δε μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς το κινητό της βρισκόταν στη μοτοσυκλέτα. Μετά από μερικά λεπτά, το τηλέφωνο χτύπησε και η εισερχόμενη κλήση ήταν αγνώστου αριθμού. Μια φωνή ακούστηκε να λέει: «Έφυγες χωρίς εμένα! Με άφησες στο Moncalvo d`Asti.» Η άτυχη συνεπιβάτης δανείστηκε το κινητό τηλέφωνο ενός περαστικού για να ενημερώσει τον σύζυγό της.

    Τα καλά νέα είναι ότι η γυναίκα δεν είχε πέσει, απλώς ο σύζυγος «ξέχασε» να τη πάρει μαζί του. Ανακουφισμένος ο μοτοσυκλέτιστης, μπορούσε πλέον να χαλαρώσει. Βέβαια, δε θα είναι εύκολο να αντιμετωπίσει την εξαγριωμένη γυναίκα του, που παράτησε 40 χλμ πίσω, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

    Πότε δε θα μάθουμε αν επρόκειτο για μέρος κάποιου σχεδίου ή για απλή παρεξήγηση.

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς να "χάσετε" τη γυναίκα σας Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top