motoGP

  • Latest News

    Pedrosa: Πιο κοντά στην Yamaha από ποτέ;


    Περιμένουμε ανακοίνωση μεγατόνων, το Σαββατοκύριακο που έρχεται στο Assen;


    Μετά την ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας της Honda με τον Dani Pedrosa, o ίδιος προχώρησε, εμμέσως πλην σαφώς, να αποκλείσει το ενδεχόμενο απόσυρσής του, με ανακοινώσεις στην Βαρκελώνη. Ο πολύ έμπειρος Ισπανός πιλότος είπε ότι «έχει πολλές και καλές επιλογές για να εξετάσει», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

    Φυσικά, ένα από αυτά είναι και η έναρξη του Pedrosa ως αναβάτη της νέας δορυφορικής ομάδας της Yamaha, που πέραν κάθε αμφιβολίας ετοιμάζεται. Με το Σαββατοκύριακο του Assen ενόψει, όλοι περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το θέμα.

    Περισσότερο λάδι στη φωτιά, ρίχνουν με τα λόγια τους οι Maverick Vinales και Lin Jarvis. Ο δεύτερος έχει δηλώσει ότι «ο ίδιος και η Yamaha θα είχαν μεγάλη χαρά να τον καλωσορίσουν στην ομάδα», ενώ ο Vinales έχει πει ότι ο Pedrosa θα ήταν πολύτιμος, καθώς «θα έφερνε πολλά και σημαντικά δεδομένα». Ο ίδιος βέβαια ο Pedrosa, τηρεί ακόμα σιγή ιχθύος.

    Αν η ομάδα της Yamaha με την χορηγία της Petronas γίνει πραγματικότητα, δημοσιογράφοι του εξωτερικού τοποθετούν ως αναβάτες τον Dani Pedrosa, δίπλα από το… πουλέν του Valentino Rossi, Franco Morbidelli.  Μένει να δούμε αν θα μάθουμε κάτι παραπάνω, σε λίγες ημέρες.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Pedrosa: Πιο κοντά στην Yamaha από ποτέ; Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top