motoGP

  • Latest News

    H Indian FTR1200 στην παραγωγή



    Επιβεβαιώνεται η είσοδος του μεγάλου street της Indian που εμπνεύστηκε από τις Flat Track πίστες!


    Μετά την εμφάνιση της FTR750, της μοτοσυκλέτας που προοριζόταν αποκλειστικά για πίστες flat-track και χρήση αγώνων από την Indian, οι αναβάτες ανά τον κόσμο ζητούσαν μία street εκδοχή του σαν μανιακοί. Η Indian φαίνεται λοιπόν ότι εισάκουσε τις «προσευχές» και ανακοίνωσε την είσοδο στην παραγωγή, του FTR1200, που είχε παρουσιαστεί ως concept.

    ¶λλωστε, οι φήμες για την εμφάνιση της έκδοσης παραγωγής ήταν ισχυρές εδώ και καιρό, αποδεικνύοντας ότι… δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Από το 2019 λοιπόν, ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που βλέπετε στην εικόνα, θα κοσμήσει την γκάμα της Indian και θα απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα διαφορετικό, street μοντέλο.

    Από όσα μαθαίνουμε, το νέο μοντέλο δεν θα έχει την λέξη «Scout» στην ονομασία του, πράγμα που ίσως υποδηλώνει μια διαφορετική πλατφόρμα μοτοσυκλέτας, εντελώς νέα, ενώ ο κυβισμός των 1.200 κυβικών εκατοστών θα είναι ελαφρώς αυξημένος, από αυτόν της Scout στα 1.133 κ.εκ.

    Ακόμα, δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, αλλά όλοι περιμένουν την κίνηση της Indian, η οποία θα είναι κάτι σχεδόν πρωτοφανές καθώς τα τελευταία «σπορ» μοντέλα από αμερικανική εταιρεία έχουν να εμφανιστούν πάρα πολλά χρόνια και τώρα τελευταία, η Harley-Davidson κάνει κάποια ανοίγματα με τα Sportster της.

    Φυσικά, η μοτοσυκλέτα, για να είναι μοντέλο παραγωγής, θα απαιτήσει αρκετές μεταβολές από την Concept μορφή της και, ειδικά για κυκλοφορία στην Ευρώπη, θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι προδιαγραφές Euro4 ή ίσως και οι Euro5… Περιμένουμε για περισσότερα. Προς το παρόν, έχουμε χρόνο να αποφασίσουμε, πόσο μας αρέσει η FTR σαν μοτοσυκλέτα!




     

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: H Indian FTR1200 στην παραγωγή Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top