motoGP

  • Latest News

    Μοτοσυκλετιστές: Οι ασφαλέστεροι οδηγοί!


    Αλλη μια έρευνα με δεδομένα, που αποδεικνύουν το ότι η μοτοσυκλέτα σε κάνει καλύτερο οδηγό, γενικότερα!


    Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, συνεχώς επιβεβαιωνόμαστε. Οι μοτοσυκλετιστές είναι καλύτεροι οδηγοί, ότι και να «καβαλήσουν» και αυτό αποδεικνύει μια ακόμα έρευνα από την Αγγλία, που έχει έντονη δίκυκλη ζωή, αλλά ταυτόχρονα και χαοτική κατάσταση κυκλοφορίας σε πολλά μέρη της, λόγω των αυτοκινήτων.  

    Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ασφαλειών Carole Nash η οποία διαπίστωσε ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων που γνωρίζουν να οδηγούν και μοτοσυκλέτα, έχουν κάνει κατά 11% λιγότερες δηλώσεις ατυχημάτων στην ασφαλιστική τους. Αλλα περιμένετε...έχει κι άλλο! Οι ζημιές που οι εν λόγω οδηγοί δηλώνουν, είναι σημαντικά μικρότερες σε κόστος –άρα τα ατυχήματα, λιγότερο σοβαρά.

    Εκτός από αυτό, προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι το 16% των οδηγών αυτοκινήτων θα αποτύχει στην επανεξέταση θεωρίας, ενώ στους μοτοσυκλετιστές μόλις το 6% των αναβατών θα πάθουν το ίδιο. Αυτά τα συμπεράσματα μάλιστα έχουν οδηγήσει, σε μια νέα ασφαλιστική καμπάνια στην Αγγλία, η οποία προσφέρει εκπτώσεις στους αναβάτες μοτοσυκλετών, όταν ασφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους! Να λοιπόν κάτι διαφορετικό και έξυπνο…


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Μοτοσυκλετιστές: Οι ασφαλέστεροι οδηγοί! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top