motoGP

  • Latest News

    Limited edition 959 Panigale. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΩΤΙΚΗ!

    To 959 Panigale με ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση!

    Η επίσημη αντιπροσωπεία της Ducati στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην παραγωγή μιας ειδικής έκδοσης για το 959 Panigale.

    Το 959 Panigale με το νέο συστημα εξάτμισης της Akrapovic!

    Η παραγωγή αυτών των μοτοσυκλετών θα ανέρχεται σε 25 μοναδικά κομμάτια. Επειδή πρόκειται για ειδική έκδοση σε κάθε ένα δίκυκλο θα αναγράφεται στην πλάκα του τιμονιού ένας μοναδικός σειριακός αριθμός.

    Η Ducati στο 959 Panigale, θα κάνει αισθητικές παρεμβάσεις αλλά θα προβεί και στην αλλαγή του συστήματος εξάτμισης το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από τον κινητήρα και θα είναι της εταιρίας Akrapovic. Θα τοποθετηθούν σπαστές αγωνιστικές μανέτες  και προστατευτικά.
     
    Η πλάκα του τιμονιού με τον μοναδικό σειριακό αριθμό!
    Για τους πολύ απαιτητικούς η Ducati, έχει φροντίσει να φτιάξει ένα πακέτο το οποίο διαθέτει εξαρτήματα από ανθρακόνημα. Συγκεκριμένα σε αυτό το πακέτο θα αλλάξει ο διακόπτης εκκίνησης, θα προστεθεί προστατευτικό στο αμορτισέρ, θα αντικατασταθεί το προστατευτικό των μαρσπιέ και ο πίσω λασποτήρας τα οποία θα είναι από ανθρακόνημα. Θα αλλάξουν επίσης η βάση της πινακίδας, το προστατευτικό για το ρεζερβουάρ και για την αλυσίδα και τα αντίβαρα.

    Σε αυτή την ειδική έκδοση θα προστεθεί πλαστικό κάλυμμα σέλας και μία αγωνιστική οθόνη για τις ενδείξεις.

    Πηγή:
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Limited edition 959 Panigale. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΩΤΙΚΗ! Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top