motoGP

  • Latest News

    «Τρελός» οδηγός έπεσε πάνω σε οχήματα της αστυνομίας


     Οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχοντας παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη προηγουμένως , προσέκρουσε και παρέσυρε ένα περιπολικό και 2 μοτοσυκλέτες της αστυνομίας τα ξημερώματα στο Καλαμάκι.

    Πήγαν για ληστεία και βγήκαν χωρίς οχήματα

    Ξημερώματα Δευτέρας είχε κληθεί η αστυνομία για να ελέγξει συμβάν παραβίασης σε Μίνι Μάρκετ, στην περιοχή του Αλίμου. Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό της  άμεσης δράσης και 2 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου άφησαν τα οχήματα παρκαρισμένα στην λεωφόρο καλαμακίου και ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό ληστείας που είχαν κληθεί.

    Πήρε φόρα και όποιον πάρει ο χάρος

    Τη στιγμή εκείνη οδηγός που βρισκόταν στην λεωφόρο με κατεύθυνση προς παραλιακή, έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και αφού παραβίασε κόκκινο φανάρι, προσέκρουσε και παρέσυρε τα οχήματα της αστυνομίας. Οι 2 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και το περιπολικό έπαθαν σημαντικές υλικές  ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε τραυματισμούς, καθώς όλοι οι αστυνομικοί ήταν μακριά από τα οχήματα τους, διενεργώντας έρευνα για το περιστατικό στο Μίνι Μάρκετ. 

    Από τύχη δεν είχαμε θύματα

    Μέσα στην ατυχία τους, οι αστυνομικοί στάθηκαν τυχεροί, ενώ έρευνες και προανάκριση πραγματοποιούνται από την Τροχαία Αλίμου, προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητα του δράστη και να βρεθούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος. Όλα δείχνουν πως το αλκοόλ και η υπερβολική ταχύτητα ήταν οι αιτίες, μένει τώρα να αποδειχθούν και να αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινές στο δράστη.

    Αλκοόλ και υπερβολική ταχύτητα  τα αίτια του τροχαίου

    Τελικά από τύχη ζούμε σε αυτή τη χώρα;

    Πηγή: mototriti.gr

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Τρελός» οδηγός έπεσε πάνω σε οχήματα της αστυνομίας Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top