motoGP

  • Latest News

    Ο Miguel Oliveira και οι Πορτογάλοι οπαδοί Σε μια μοτοπορεία γύρω και μέσα στην πίστα


     O Miguel Oliveira  ακολουθήθηκε από εκατοντάδες ενθουσιασμένους θαυμαστές για έναν γύρο γύρω από την εκπληκτική πορτογαλική εγκατάσταση ενόψει του Grande Premio Tissot de Portugal και του πέμπτου γύρου του πρωταθλήματος 2022 αυτό το Σαββατοκύριακο.

    Ο Oliveira, ο οποίος κέρδισε το πρώτο Grand Prix στο Portimao τον Νοέμβριο του 2020, ηγήθηκε μιας μεγάλης ομάδας αναβατών σε μια βόλτα που ξεκίνησε στο Portimao και τελείωσε με έναν γύρο στην πίστα των 4,6 χλμ.
     
    Για πολλούς ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν κοντά σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP, για τον Oliveira ήταν η ευκαιρία να πυροδοτήσει τη φωτιά των παθιασμένων Πορτογάλων οπαδών πριν το εγχώριο Grand Prix. 

    "Ήταν καταπληκτικό, είμαι πολύ χαρούμενος", ανέφερε ο Miguel Oliveira. "Πάντα θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εδώ για τους οπαδούς και αυτό ήταν πολύ ωραίο. Αν έβαζα τον εαυτό μου στη θέση τους και είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μαζί με μια μοτοσυκλέτα MotoGP – που είναι ένα μοναδικό μηχάνημα – και μετά να βγω στην πίστα, δεν υπάρχει περίπτωση να το έχανα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τον αριθμό των μοτοσυκλετών που είδα. Είναι κρίμα που δεν μπορούσαμε να οδηγήσουμε περισσότερο. Το να έχεις την RC16 στο δρόμο ήταν εξαιρετικά περίεργο. Μπορείτε σίγουρα να δείτε ότι αυτές οι μοτοσυκλέτες δεν φτιάχτηκαν για να πηγαίνουν αργά! Απλώς κρατούσα τον κινητήρα αναμμένο. Όταν φτάσαμε στην πίστα τότε αυτό ήταν περισσότερο το περιβάλλον μας. Ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο ξανά γιατί κάθε φορά που βγάζεις μια από αυτές τις μοτοσυκλέτες εκτός πλαισίου είναι όμορφο. Ήταν μια υπέροχη μέρα και τώρα προσδοκώ να έχω ένα καλό Σαββατοκύριακο και να πάρω ένα δυνατό αποτέλεσμα. Το να είμαι στην Πορτογαλία μου δίνει αυτή την ισχυρή ώθηση και κίνητρο με τρόπο που όλα όσα συνέβησαν πριν δεν έχουν σημασία".

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Miguel Oliveira και οι Πορτογάλοι οπαδοί Σε μια μοτοπορεία γύρω και μέσα στην πίστα Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top