motoGP

  • Latest News

    Ducati: 3 νέα μοντέλα το 2021



     

    Η Ducati φαίνεται να ετοιμάζει Diavel 1260 Lamborghini, Scrambler 1100 Pro Dark και Multistrada Enduro 1260 Grand Tour για την επόμενη χρονιά.


    Έγγραφα που κατατέθηκαν στην υπηρεσία προστασίας περιβάλλοντος της Αμερικής επιβεβαιώνουν ότι η Ιταλική εταιρεία ετοιμάζει Multistrada Enduro 1260 Grand Tour, Diavel 1260 Lamborghini και Scrambler 1100 Pro Dark για το 2021. Θα βασίζονται σε ήδη υπάρχοντα μοντέλα, οπότε δεν περιμένουμε αλλαγές σε μηχανικά μέρη. Το Diavel 1260 Lamborghini θα έχει ξεχωριστό χρωματισμό και κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία που θα το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα της σειράς, ενώ κάτι ανάλογο θα ισχύει και για το Scrambler 1100 Pro Dark. Η Ducati έχει παρουσιάσει “Dark” εκδόσεις και στο παρελθόν, οπότε περιμένουμε μαύρο πλαίσιο, μαύρη βαφή και άλλες μικρές αισθητικές αλλαγές.

    Το σημαντικότερο νέο όμως είναι η άφιξη του Multistrada Enduro 1260 Grand Tour, το οποίο θα είναι μια πλήρως εξοπλισμένη έκδοση. Φέτος, η Multistrada 1260 S Grand Tour απέκτησε κεντρικό σταντ, πλαϊνές βαλίτσες, νέα σέλα, θερμαινόμενα γκριπς, LED προβολείς ομίχλης, αισθητήρα πίεσης ελαστικών και νέο hands free καπάκι ρεζερβουάρ. Αυτά τα στοιχεία εξοπλισμού περιμένουμε να υιοθετηθούν και από την πιο χωμάτινη Enduro έκδοση που θα δούμε την επόμενη χρονιά, όπως όλα δείχνουν.


    Πηγή: mototriti

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ducati: 3 νέα μοντέλα το 2021 Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top