motoGP

  • Latest News

    Bimota KB4: Δοκιμάζεται στο δρόμο




    Η «μυθολογία» του Bimota KB4 συνεχίζει να γράφεται με γοργούς ρυθμούς, μιας και τώρα το αναμενόμενο μοντέλο εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο. Δείτε τι ξέρουμε…

    Για το Bimota KB4 σας γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, μιας και η φημολογία ξεκίνησε για εμφάνιση του μοντέλου και συνεχίστηκε με… πλάτες από το ίδιο το εργοστάσιο. Τώρα λοιπόν έρχονται και Ιταλοί και Ιάπωνες δημοσιογράφοι, να τσακώσουν ξανά το μοντέλο και να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά. Αυτή την φορά, έχουμε φωτογραφίες από το μοντέλο στο δρόμο!
     

    Οι εικόνες που βλέπετε εδώ, δημοσιεύθηκαν 
    από το πασίγνωστο ιαπωνικό περιοδικό Young Machine και απεικονίζουν το μοντέλο σε έναν σταθμό καυσίμων , να ανεφοδιάζεται από τον δοκιμαστή αναβάτη. Βροντερά επιβεβαιώνεται η μορφή της μοτοσυκλέτας, με το χαρακτηριστικό fairing της που θυμίζει ρετρό sportbike, το κυκλικό φανάρι εμπρός και την κοντή σχετικά ουρά. Το κόκκινο πλαίσιο ξεχωρίζει πίσω από το μαύρο των πλαστικών και του ρεζερβουάρ, όπως επίσης και το αλουμινένιο ψαλίδι που κάνει… μπαμ μέσα στην μαύρη πανδαισία.
     

    Εντύπωση κάνει το μεγάλο ρεζερβουάρ, αλλά και 
    ένας «μυστήριος» αεραγωγός στην αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας, που φτάνει μέχρι κάτω από την σέλα του αναβάτη. Είναι σαφές ότι πρόκειται για αεραγωγό λόγω του μεγέθους και του σχήματος του, αλλά δεν γίνεται άμεσα κατανοητό ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του: Μπορεί να μεταφέρει αέρα κάτω από την σέλα, σε ένα ψυγείο που πιθανώς βρίσκεται εκεί, μια λύση που δεν είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε.
     
    Η Bimota KB4 θα αποτελεί το δεύτερο «παιδί» της συνεργασίας Kawasaki-Bimota, μετά το Tesi και αναμένεται να φέρει τον κινητήρα του Ninja 1000SX, αν και πιο αναλυτικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα. Διεθνή σενάρια θέλουν την μοτοσυκλέτα να παρουσιάζεται σε μορφή παραγωγής, τον Αύγουστο. Δεν είναι και απίθανο, μιας και το μοντέλο φαίνεται να έχει αγγίξει ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Είμαστε ανυπόμονοι να γίνουμε μάρτυρες και της τελικής μορφής του.

    (Φωτό: YoungMachine, Motociclismo)

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Bimota KB4: Δοκιμάζεται στο δρόμο Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top