motoGP

  • Latest News

    Honda: Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε Όσο περισσότερο γίνεται!



    Πριν από λίγες ώρες ουσιαστικά, ο Jorge Lorenzo ζητούσε, εμμέσως μέσω των δηλώσεών του, υποστήριξη από την Honda για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

    Ο Ισπανός, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο, δεν έχει καταφέρει να μπει ούτε μια φορά στη δεκάδα σε Αγώνα φέτος.

    Και στο παρελθόν, αλλά και τώρα, έχει επισημάνει – και δεν είναι ο μόνος – ότι η εξέλιξη της Honda βασίζεται πάνω στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, τον Marc Marquez.

    Όμως η Honda, όπως τόνιζε, είναι ένα εργοστάσιο που έχει τους πόρους και τη δυνατότητα να ακολουθήσει δυο διαφορετικούς δρόμους στην εξέλιξη.

    Εξυπηρετώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και τους άλλους οδηγούς της, που δεν έχουν την ικανότητα να οδηγήσουν την RC213V με τον τρόπο που το κάνει ο Marquez.

    «Το θετικό είναι η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, ενώ το αρνητικό είναι ότι ο Jorge δυσκολεύεται με τη μοτοσυκλέτα μας», έλεγε ο Alberto Puig, ο Team Manager της Honda.

    «Το ξέρουμε ότι είναι δυνατός, αλλά δυστυχώς δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο περιμέναμε. Προσπαθούμε, όμως, να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».


    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Honda: Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε Όσο περισσότερο γίνεται! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top