motoGP

  • Latest News

    «Επένδυση» χαρακτηρίζει η Suzuki τη σεζόν του 2017



    Ο διευθυντής της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki στα MotoGP είπε ότι η φετινή χρονιά, τους έκανε πιο δυνατούς και πρέπει να λογιστεί ως επένδυση για το μέλλον.


    Οι αναβάτες της Suzuki, Andrea Iannone και Alex Rins δυσκολεύτηκαν μέσα στη χρονιά να προσαρμοστούν στη GSX-RR, όμως απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία που θα βοηθήσουν στο να δυναμώσει η ομάδα την επόμενη χρονιά.

    Ο διευθυντής της ομάδας, Davide Brivio, δήλωσε: «Ελπίζω την επόμενη χρονιά να τα πάμε καλύτερα, οι αναβάτες έχουν εμπειρία και η μοτοσυκλέτα θα βελτιωθεί. Θεωρούμε αυτή τη δύσκολη χρονιά ως επένδυση για το μέλλον. Είναι ενδιαφέρον γιατί μάθαμε πολλά και περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Είχαμε δυο καινούργιους αναβάτες φέτος και αυτό μπορεί να επηρέασε κάποιες από τις αποφάσεις που πήραμε σε τεχνικό επίπεδο. Ταυτόχρονα όμως περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς προσπαθώντας να ανακάμψουμε. Ανακαλύψαμε νέους τομείς που θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε. Την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα σημεία που είχαμε πρόβλημα φέτος.»

    Για το 2018 η Suzuki θα κρατήσει το δίδυμο των αναβατών της και ανήκει στις ομάδες που δεν έχουν περιορισμούς στην εξέλιξη του κινητήρα και τις δοκιμές.


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: «Επένδυση» χαρακτηρίζει η Suzuki τη σεζόν του 2017 Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top