motoGP

  • Latest News

    H Moto Guzzi έκλεισε τα 50 και το γιορτάζει!


    Η Moto Guzzi V γιορτάζει 50 χρόνια από την κατασκευή του πρώτου της μοντέλου με την τελευταία ενσάρκωση της εμβληματικής μοτοσυκλέτας, V7 III.

    Η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει στο κοινό το επετειακό της μοντέλο, που διαθέτει ένα χρυσό ανάγλυφο του συμβολικού αετού της Moto Guzzi. Το V7 III διαθέτει ένα χρωμιωμένο πλαίσιο αλουμινίου, καλογυαλισμένες ζάντες και ένα καφέ δερμάτινο κάθισμα.

    Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Guzzi είναι ότι το V7 III χρησιμοποιεί ένα διπλό σε σχήμα V κύλινδρο και ένα κινητήρα, που αναπτύχθηκε αρχικά το 1967 στα χέρια του μηχανικού Giulio Cesare Carcano. Ο νέος, δικύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας V7 745 κκ. Είναι ικανός να αποδώσει 52 ίππους σε 6.200 σ.α.λ.

    Το V7 III έρχεται, επίσης, εξοπλισμένο με σύστημα ABS, και νέο MGCT (Moto Guzzi Controllo Trazione), ουσιαστικά ένα σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που αποτρέπει την περιστροφή του πίσω τροχού κατά τη διάρκεια έντονης επιτάχυνσης. Επιπλέον, φέρει μια λειτουργία «Eco Ride» που η Guzzi ισχυρίζεται ότι βοηθά στην μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

    Μόνο 1.000 μονάδες του επετειακού μοντέλου θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, το οποίο το καθιστά ένα από τα πιο αποκλειστικά Moto Guzzi δίτροχα που θα ταράξει την αγορά. Η τιμή του V7 III ανέρχεται στα 10.400 ευρώ


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: H Moto Guzzi έκλεισε τα 50 και το γιορτάζει! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top