motoGP

  • Latest News

    H ProDay III έρχεται πιο δυναμική φέτος


     του Δημήτρη Διατσίδη

    Την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 η πίστα του Misano θα έχει την τιμητική της, στην 3η ProDay που διοργανώνει και πάλι ο “θαυματουργός” Graziano Milone και η GMT Consulting. Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων εκδηλώσεων το 2021 και το 2022, τώρα ο Milone κατάφερε να μαζέψει 10 κορυφαίους Πρωταθλητές και σπουδαίους οδηγούς Αγώνων, που θα οδηγήσουν μαζί με τους καλεσμένους του στην πίστα! Το 2021 η πρώτη εκδήλωση είχε γίνει και πάλι στο Misano World Circuit, το 2022 η ProDay μετακόμισε στο θρυλικό Mugello κασι φέτος επιστρέφει και πάλι στη Riviera Romagnola.
    Την Τετάρτη οι 10 αυτοί οδηγοί και ο Graziano Milone θα υποδεχτούν στην πίστα δημοσιογράφους, στρατηγικούς συνεργάτες και λίγους τυχερούς οπαδούς που θα οδηγήσουν όλοι μαζί γρήγορες Supersport & Superbike μοτοσυκλέτες. Στα διαλείμματα θα γίνονται σόου, θα υπάρχει δυνατή μουσική και το βράδυ θα ολοκληρωθεί η εμεπιρία με ένα πάρτυ. 

    VMOTO TC MAX Racing Edition
    VMOTO TC MAX Racing Edition

    Η έκπληξη φέτος είναι ότι θα υπάρξει ένας μίνι-αγώνας με ένα ηλεκτρικό σκούτερ της VMOTO, το TC MAX Racing Edition που έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για τη χρήση του στο Misanino, τη μικρή πίστα καρτ που υπάρχει δίπλα στην κανονική. Λέγεται ότι θα γίνει αγώνας και με το νέο CPx PRO, ένα εξαιρετικό ηλεκτρικό σκούτερ. Και όλα κάτω από την ομπρέλα της FMI, της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας της Ιταλίας. 

    “Η ProDay έχει καθιερωθεί ως μια υψηλού επιπέδου εκδήλωση στην εθνική και διεθνή ατζέντα του μηχανοκίνητου κόσμου”, λέει ο Graziano Milone, “χάρις στο πάθος των καλεσμένων και το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης. Φέτος μαζί μας θα είναι οι συνεργάτες μας Pirelli, Alpinestars, SnapShot Drink και τεχνικοί συνεργάτες που μπήκαν στην οικογένειά μας. Είμαστε περήφανοι που θα έχουμε και το Porsche Carrera Cup Italia, την Ducati και την CA-Autobank. Βέβαια είναι φανταστικό να μοιράζεσαι την πίστα με τους: Jorge Lorenzo, Michele Pirro, Loris Capirossi, Marco Lucchinelli, Chaz David, Dario Marchetti, Mattia Casadei, Massimo Roccoli και άλλα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μοτοσυκλέτας, αλλά και να παρακολουθείς τα ακροβατικά του Emilio Zamora.”

    Vmoto CPx Pro
    Vmoto CPx Pro

    Χάρις στην προσωπική μας φιλία με τον Graziano, ο υπογράφων θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην εκδήλωση και θα οδηγήσει ειδικά με τον Jorge Lorenzo, σε συνέχεια των μαθημάτων που έγιναν τα δύο προηγούμενα χρόνια. Φυσικά θα έχουμε το αποκλειστικόGraziano Milone

    Graziano Milone
    ρεπορτάζ από όλα όσα θα συμβούν, μέσα και έξω από την πίστα! 

    Πηγή: motograndprix.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: H ProDay III έρχεται πιο δυναμική φέτος Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top