motoGP

  • Latest News

    Ducati Streetfighter V2: Με 153 ίππους και τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα


     Το Streetfighter της Ducati μας συστήνεται εκ νέου στη V2 εκδοχή του με επιθετικό σχεδιασμό 153 ίππους και τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά.

    153 άλογα και service κάθε 12.000 χλμ.

    Στην καρδιά του χτυπά ο δικύλινδρος Superquadro κινητήρας των 955 κ.εκ., που για την περίσταση αποδίδει 153 ίππους και ροπή 10,3 kgm. Η ρύθμιση του κινητήρα έχει στόχο την οδηγησιμότητα του μοντέλου τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα, ενώ στο Streetfighter έχει χρησιμοποιηθεί ελαφρώς κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης (πίσω γρανάζι 45 δοντιών, αντί για 43). Τα διαστήματα του service είναι αραιά καθώς θα χρειαστεί επίσκεψη για συντήρηση κάθε 12.000 χιλιόμετρα, ενώ ρύθμιση βαλβίδων γίνεται κάθε 24.000 χιλιόμετρα.

    Τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα

    Το Streetfighter V2 εξοπλίζεται με TFT οθόνη, μονάδα IMU 6 αξόνων και πλήρες κιτ ηλεκτρονικών που περιλαμβάνει: Cornering ABS EVO με δυνατότητα ελεγχόμενης ολίσθησης, Traction Control (DTC EVO 2), σύστημα ελέγχου σούζας (DWC), Quickshifter και ηλεκτρονικό φρένο κινητήρα (EBC EVO). Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του 3 χαρτογραφήσεις οδήγησης (Sport, Road, Wet), ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα τηλεμετρίας DDA+ GPS, αλλά και σύστημα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο DMS. 

    Κορυφαία περιφερειακά με αναστραμμένο πιρούνι Showa και δαγκάνες Brembo

    Ο κινητήρας αποτελεί δομικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας, η οποία φέρει μονόμπρατσο ψαλίδι, κατά 16 χιλιοστά μακρύτερο από αυτό της Panigale V2 για βελτιωμένη σταθερότητα. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι Showa BPF 43 χιλιοστών, ενώ το αμορτισέρ έχει την υπογραφή της Sachs. Το σύστημα πέδησης του Streetfighter V2 προέρχεται από την Panigale V2, με την χρήση των δαγκανών Brembo M4-32 και των δύο δίσκων των 320 χιλιοστών, αλλά τα τακάκια έχουν διαφορετική πάστα για λιγότερο έντονο δάγκωμα σε συνθήκες δρόμου.

    Μια Panigale V2 χωρίς φέρινγκ

    Το νέο Ducati Streetfighter V2 είναι ουσιαστικά μια Panigale V2, απογυμνωμένη από το fairing της, ενώ σχεδιαστικά είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, καθώς η εμφάνισή του ακολουθεί τα πρότυπα του Streetfighter V4. Μυώδες, αιχμηρό και με επιθετικό μούτρο είναι έτοιμο να κατασπαράξει χιλιόμετρα και να προσφέρει συγκινήσεις. Η θέση οδήγησης ισορροπεί ιδανικά μεταξύ άνεσης σπορ φιλοσοφίας με την επανασχεδιασμένη σέλα και το φαρδύ και ψηλά τοποθετημένο τιμόνι, να ακολουθούν τις ορέξεις σου, είτε θέλεις να μετακινηθείς καθημερινά σε χαλαρούς ρυθμούς, είτε να επιτεθείς σε κάποια επαρχιακή διαδρομή.   

    Ducati Streetfighter V2 τιμή: 20.100 ευρώ

    Μια Panigale V2 χωρίς φέρινγκ
    V2 Desmo κινητήρας με 153 ίππους και 178 κιλά
    Στήσιμο Ducati και κορυφαία ηλεκτρονικά
    Θες κάτι παραπάνω;


    Πηγή: mototriti.gr

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ducati Streetfighter V2: Με 153 ίππους και τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top