motoGP

  • Latest News

    Η Lego παρουσίασε την BMW M1000RR σε κιτ


     

    Η Lego δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα θρυλικά σετ συναρμολογούμενων μοντέλων της είναι λατρευτά από μικρούς και μεγάλους και συγκεκριμένες σειρές της, απευθύνονται κυρίως σε… μεγάλα παιδιά.

    Το σετ που βλέπετε εδώ, είναι ένα από αυτά: Πρόκειται για την νέα BMW M1000RR, σε κλίμακα.


    H BMW M1000RR της Lego, συναρμολογημένη.

    Κιτ 1.920 κομματιών σε κλίμακα 1:5


    H BMW M1000RR της Lego, συναρμολογημένη.

    H BMW M1000RR της Lego, συναρμολογημένη.

    Το σετ αποτελείται από τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 1.920 κομματιών, ενώ πλήρως συναρμολογημένο, είναι σε κλίμακα 1:5 με την πραγματική μοτοσυκλέτα. Αυτό σημαίνει, ότι το μήκος του ανέρχεται στα 45 εκατοστά, το ύψος του στα 27 και το πλάτος του στα 17 εκατοστά, μέγεθος παραπάνω από ικανό ώστε να γεμίσει αρχοντικά ένα ράφι ή μια βιτρίνα.
     

    Με σασμάν 3 ταχυτήτων και αναρτήσεις που λειτουργούν

    Όπως ίσως περιμένει κανείς, από ένα σετ τέτοιου επιπέδου, η λεπτομέρεια και οι επιλογές λειτουργικότητας είναι υψηλές. Το μοντέλο έχει κιβώτιο ταχυτήτων 3 σχέσεων που λειτουργεί, ενώ τόσο το πιρούνι όσο και το αμορτισέρ ανεβοκατεβαίνουν, σαν σε πραγματική μοτοσυκλέτα. Ακόμα, στο κιτ περιλαμβάνεται και οπίσθιο σταντ τύπου paddock και 3 επιλογές «ενδείξεων» στον πίνακα οργάνων, πιθανώς με την χρήση διαφορετικού κομματιού κάθε φορά.
     

    Θα σου κοστίσει κοντά στα 200 ευρώ

    Αν λιμπίζεστε το σετάκι της Lego, θα πρέπει να βάλετε αρκετά βαθιά, το χέρι στην τσέπη: Το κιτ έχει ανακοινωθεί στην τιμή των 199.99 ευρώ, ενώ όσον αφορά την διαθεσιμότητα του, μάλλον θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή: Το κιτ θα μπορεί να αγοραστεί online από την ιστοσελίδα της Lego από την 1η Ιανουαρίου, ενώ στα καταστήματα θα φτάσει τον Μάρτιο του 2022.

    Πηγή: mototriti.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Lego παρουσίασε την BMW M1000RR σε κιτ Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top