motoGP

  • Latest News

    LAZARETH. Όταν η δημιουργία δεν έχει όρια!!!


    Με τη φαντασία, η δημιουργία δεν έχει όριο 
    Με τη φαντασία, η δημιουργία δεν θα είναι ποτέ περιορισμένη




    Από το 1998, η Lazareth Auto-Moto προσφέρει την τεχνογνωσία της για το σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών οχημάτων

    Από το 1998, η Lazareth Auto-Moto προσφέρει εμπειρία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του οχήματος

    Εταιρία Ζωτικής Κληρονομιάς

    Το 2018, η εταιρεία έλαβε το σήμα "Entreprise du Patrimoine Vivant" από το κράτος, εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Βιομηχανίας και το Ανώτερο Ινστιτούτο Εμπορίου

    Το 2018, η εταιρεία χαρακτηρίστηκε ως εταιρεία Living Heritage από το κράτος, τον Υπουργό Βιομηχανίας και το Ανώτερο Ινστιτούτο Εμπορίου





    LUDOVIC LAZARETH

    LUDOVIC LAZARETH

    Στις πρώτες του μέρες, ο Ludovic LAZARETH ετοίμαζε αυτοκίνητα / μοτοσικλέτες. Στη συνέχεια, με τα χρόνια, προχώρησε σε πρωτότυπα και κατασκευάζοντας εξαιρετικά οχήματα. Αποφοίτησε από το σχολείο Espera Sbarro το 1992, θεωρείται μαθητής του κ.  Franco Sbarro  (ιταλός-ελβετικός σχεδιαστής αυτοκινήτων).
    Μετά από μερικά χρόνια στην υπηρεσία πρωτοτύπων σε Aixam-Mega  (Trophée Andros - MEGA Track V12), αποφάσισε το 1998 να δημιουργήσει την εταιρεία LAZARETH Motorsport να δώσει απόλυτη ελευθερία στη φαντασία και τη δημιουργικότητά του.
    Το 2005, η εταιρεία θα αποκτήσει την ιδιότητα του κατασκευαστή και θα ξεκινήσει την παραγωγή των πρώτων οχημάτων της με το εμπορικό σήμα "LAZARETH" . Περίπου εκατό διαφορετικοί τύποι οχημάτων έχουν δημιουργηθεί από τότε.
    Η εταιρεία αποτελείται πλέον από ένα γραφείο σχεδιασμού και από διάφορους εξειδικευμένους τεχνίτες (κατασκευαστές γλυπτών, στυλοβάτες, κατασκευαστές αμαξωμάτων, ζωγράφοι, μηχανικοί, μηχανικοί, βραστήρες, εργάτες λαμαρίνας, ηλεκτρολόγοι ...).
    Το 2018, ο κατασκευαστής Lazareth απονεμήθηκε στην ετικέτα "Living Heritage Company" από το κράτος, εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Βιομηχανίας και το Ανώτερο Ινστιτούτο Εμπορίου.

    Πηγή: lazareth.fr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: LAZARETH. Όταν η δημιουργία δεν έχει όρια!!! Rating: 5 Reviewed By: moto-Steki
    Scroll to Top