motoGP

  • Latest News

    Ο Valentino Rossi για τον Marco Simoncelli: «Συνέχισα για την μνήμη του»


    Σε μια συγκινητική συνέντευξη, ο Valentino Rossi θυμάται τον Marco Simoncelli και αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την μέχρι τώρα καριέρα του… Διαβάστε.


    Είναι γνωστό ότι ο Valentino Rossi ήταν πολύ καλός φίλος με τον Marco Simoncelli, τον αδικοχαμένο Ιταλό αναβάτη που έχασε την ζωή του στο τρομερό ατύχημα της Sepang, το 2011. Ο Rossi, ερωτηθείς επί του θέματος σε συνέντευξη του Gazetta Dello Sport, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο, 24χρονο τότε αναβάτη και αποκάλυψε ότι συνέχισε να αγωνίζεται, για να τον τιμήσει.

    «Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, μετά την προπόνηση, όταν πηγαίναμε για φαγητό στο σπίτι του Carlo Casabianca, που τότε ο Marco έφερνε σούσι και έτρωγε το διπλό από εμάς. Το ότι είχα ανάμειξη στο ατύχημα ήταν συντριπτικό και πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω. Λυπάμαι πολύ που ήμουν εκεί, αλλά ο χρόνος περνά…»

    «Όταν σκέφτομαι τον Sic, έχω μόνο καλές μνήμες, συνέχισα για την αγάπη που του είχα, αλλιώς θα είχα σταματήσει ήδη. Ένα σκηνικό σαν αυτό με τον Marco δεν ξεπερνά τις επιτυχίες: Είχα ήδη τίτλο, μπορώ να πω και αρκετούς. Είχα πολύ πόνο και έπρεπε να τον ξεπεράσω. Μετά σκέφτηκα την καριέρα μου και ήθελα να συνεχίσω, ήθελα να επιστρέψω στην Yamaha και στις νίκες.»

    O Rossi, στην συνέντευξη αυτή, αποκάλυψε και περισσότερα: Εξέφρασε την επιθυμία να κάνει ένα παιδί στο μέλλον, μίλησε για τα «τελετουργικά» που ακολουθεί πριν τρέξει και εγκωμίασε τον Marc Marquez, για τον οποίο επισήμανε  ότι «ο τρόπος που εφήυρε για να μην πέφτει, να βάζει δηλαδή το σώμα του κάτω από την μοτοσυκλέτα, είναι κάτι που δεν το έχει κάνει κανένας μέχρι τώρα».


    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Valentino Rossi για τον Marco Simoncelli: «Συνέχισα για την μνήμη του» Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top