motoGP

  • Latest News

    EICMA: Tα νεα Duke 2017. νεο teaser της ktm.


    Με ένα νέο video αλλά και ειδικό site για τα νέα Duke του 2017 μας προετοιμάζει η KTM, για την επίσημη παρουσίασή τους στην EICMA.

    Αυτό το φωτιστικό σώμα είναι πλέον πολύ γνωστό! Το έχουμε δει ήδη, σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες στις οποίες ουσιαστικά έχει αποκαλυφθεί το νέο 390 Duke της ΚΤΜ. Μέχρι τώρα, δεν είχαμε κάποια πληροφορία επίσημης παρουσίασης –ενώ δεν τον είδαμε ούτε στην Intermot-, ωστόσο τώρα η KTM δημοσίευσε ένα teaser video με τίτλο «How Duke are you?».

    Όπως θα δείτε και εσείς, το βίντεο κλείνει με πλάνο του εμπρός φωτιστικού σώματος αυτού, αλλά και ήχο από έναν κινητήρα, ο οποίος ακούγεται… ιδιαίτερα «κακός»!

    Η KTM δεν αποκαλύπτει για ποιο από τα μοντέλα της σειράς Duke κάνει λόγο, οπότε εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα! Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε το αναμενόμενο δικύλινδρο 800 Duke, που έχουμε δει σε ποικίλες spy photos από την αρχή της χρονιάς; Η το βίντεο αφορά την σειρά των μοντέλων μικρού κυβισμού 200 και 390;

    Για αυτό, πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ας απολαύσουμε το βίντεο και ας…αναρωτηθούμε!


    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: EICMA: Tα νεα Duke 2017. νεο teaser της ktm. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top