motoGP

  • Latest News

    EICMA: Τα νέα μικρά KTM Duke. παρουσιαστηκαν επισημα.

    Το νέο KTM 390 Duke

    Στην αποκάλυψη της γκάμας των μικρού κυβισμού Duke μοντέλων προχώρησε η KTM, στην EICMA.

    Στα πλαίσια της έκθεσης του Μιλάνου, η ΚΤΜ παρουσίασε τα νέα Duke 125, 250 και 390. Κύριες αλλαγές σε αυτά, η νέα εμφάνιση, ακόμη πιο επιθετική και γωνιώδης από τα απερχόμενα μοντέλα.

    Το μοντέλο 125 θα αποδίδει 15 ίππους, ενώ ο κινητήρας του θα είναι συμβατός με Euro 4. To μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με πλαίσιο trellis και ξεχωριστό υποπλαίσιο, ενώ αποκτά νέο πιρούνι 43 χιλιοστών από την WP και φρένα σε συνεργασία με την Brembo, με απενεργοποιούμενο ABS. Νέα θα είναι επίσης και η οθόνη ενδείξεων.



    Το μοντέλο 250 θα φέρει τον 248 κ.εκ. κινητήρα, ο οποίος είναι νέος και θα έχει απόδοση 30 ίππων, φυσικά εναρμονισμένο με Euro 4. Σε αντίθεση με τα LED εμπρός φωτιστικά σώματα του 125, το 250 μοντέλο θα φέρει φώτα αλογόνου.





    Τέλος, το ολόφρεσκο 390 μοντέλο θα αποδίδει 44 ίππους από τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 373 κ.εκ. Η μοτοσυκλέτα αποκτά ηλεκτρονικό γκάζι και συμβατότητα με Euro 4. Θα φέρει ίδιο στήσιμο με τα μικρότερα μοντέλα της σειράς, ωστόσο ο εμπρός δίσκος φρένου θα είναι ο μεγαλύτερος από τα 3 μοντέλα, με διάμετρο 320 χιλιοστών.



    Το 390 μοντέλο θα αποκτήσει επίσης ρυθμιζόμενες μανέτες, ενώ θα μπορεί να περιοριστεί για χρήση με Α2 δίπλωμα.



    Πηγή
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: EICMA: Τα νέα μικρά KTM Duke. παρουσιαστηκαν επισημα. Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top