motoGP

  • Latest News

    Νέο MV Agusta Brutale 1000:: Φήμες για ανανέωση του μοντέλου


    Σύμφωνα με φήμες, ετοιμάζεται μια νέα μοτοσυκλέτα από την MV Agusta, οποία θα είναι ανανέωση του μεγάλου γυμνού Brutale και μάλιστα με τρικύλινδρο, πλέον, κινητήρα!

    Φήμες που έρχονται από την Ιταλία αλλά και την Αγλλία, οι οποίες θέλουν την Ιταλική MV Agusta να παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο Brutale 1000, μόλις του χρόνου!

    Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και η παραπάνω εικόνα, η οποία μάλιστα υποστηρίζεται από τον ιταλικό τύπο ως επίσημο 3D rendering που αφορά την μορφή της τελικής μοτοσυκλέτας!

    Το νέο μοντέλο, σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αναμένεται να φέρει τρικύλινδρο κινητήρα, 1.000 κυβικών εκατοστών, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ένας πακτωλός ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως ηλεκτρονικό γκάζι, traction control και συνεργασία των ηλεκτρονικών με αισθητήρα κλίσης της μοτοσυκλέτας.

    Εντύπωση μας προκάλεσαν οι τροχοί που εμφανίζονται στην εικόνα, οι οποίοι είναι… ακτινωτοί! Επιμένουν οι φήμες περί εμφάνισης του μοντέλου το 2017, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση… Περιμένουμε, με αγωνία!

    Πηγή: mototriti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Νέο MV Agusta Brutale 1000:: Φήμες για ανανέωση του μοντέλου Rating: 5 Reviewed By: misterS
    Scroll to Top